![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu muhteşem sabaha muhteşem bir şekilde uyandığım için, Gözümü açıp gördüğüm kendim dahil her şeyden memnun olduğum için, Beni anlayan, anlayabildiğim insanlarla birlikte olduğum için şükürler olsun... şükürler olsunnnnn... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dışarda harika kar varrr heryer bemmbeyaz:) şükürler olsun yazı kışı baharı hepsini yaşadığımız için 4 mevsimide görebildiğimiz için:) blissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu muhteşem güne, böyle muhteşem bir şekilde başlayabildiğim için şükürler olsun:)) Yaşamayı, nefes almayı, havayı koklamayı, renkleri görmeyi seviyorum Şu an gördüğüm renk bembeyaz olduğu için, beyaz bana ferahlık, huzur ve özgürlük verdiği için şükürler olsunnnn!!!! Yaşıyorum, öyleyse varım... hihohohayttt!!!! şükürler olsuunnnnn!!! :zpzp::zpzp: |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Buğünü görebildiğim için, nefes alabildiğim için , akıl ve beden sağlığına sahip olduğum için, annem babam kardeşlerim hepside hayatta ve sağlıklı oldukları için şükürler olsun...yuvam diyebileceğim bir çatım olduğu için şükürler olsun, karnımı doyuracak ve ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar ve daha fazlasına herzaman sahip olabildiğim için çok şükürler olsun, hayatımda hep hayırlı şeyler olmasından dolayı şükürler olsun, Allahım kalbim senin varlığınla dolu , bunun için sonsuz şükürler olsun...Amin... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Evren sevgiyle bana kapılarını açtığı için şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her şey istediğim yönde ilerliyor. Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Oğlumun öksürüğü azaldığı için,sabah kahvaltı yapabildiğim için,az uyumama rağmen dinç uyandığım için,şarkı dinlemekten keyif alabildiğim için,işyerinde üşümediğim için,huzurlu ve sakin olmayı başarabildiğim için,içimde ki heyecan için sonsuz şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Oğlumla dün çok güzel bir kardan adam yapabildiğimiz , 2 yıldır hayalini kurduğum bu görüntüyü gerçekleştirdiğimiz ve sağlıklı olduğumuz için binlerce şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaratılan tüm güzelliklere şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yeni doğan güne şükürler olsun!!! Sıcak bir evim, beni karşılayan bir kedim olduğu için, Kendi kendime yetebildiğim için, kendim için sevdiğim, affedebildiğim ve olduğu gibi kabul edebildiğim için şükürler olsun!!! |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:13 PM. |