![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir güne içimde sevgi enerjisi ile uyandığım için şükrediyorum. Her geçen gün yaşama sevgiyle dah açok bağlandığım için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevgiden yaratıldığım ve bunu farkedebildiğim için şükürler olsun............ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sonsuz kaynaktan tedarik edilen, sonsuz berekete şükrettim:))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Evrendeki zekaya şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne uyanabildiğim, Sağlıklı olduğum, kendi kendime yetebildiğim ve sevebildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım için şükürler olsun.............. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Başımıza gelen olumsuz durumlarda Allaha sığınıyoruz.Bu çok güzel tabii ki.Ama sanki biraz da bencil davranıyoruz şükür konusunda.Zor durumlarda Allaha sığınmayı bildiğimiz gibi başımıza gelen güzel şeylerde de hemen Allahı hatırlayıp yeterince teşekkür edebilseydik keşke.Aldığımız her nefeste şükrü yaşayabilseydik.. Şükrü hatırlattığın için sağol arkadaşım.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Tüm zorluklar kolaylaştığı, tüm engellerin aşıldığı, tüm uzakların yakınlaştığı bu hayat için şükürler olsun. Evrene sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. O beni can kulağıyla dinleyen, beni anlayan, beni kollayan :)) Çok şükür evren hep yanımda :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Var olduğumuz için şükürler olsun............. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ŞÜKÜRLER OLSUNki ailemin her üyesi ve ben sağlıklıyız. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:05 PM. |