![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dünkü tüm kızgınlığıma rağmen bu sabah o insanlara yine sevgiyle yaklaşabildiğim için,sağlıkla uyandığımız için,çocuklarımın sağlığı ,aklı yaşamları için ,donatıldığım herşey için sonsuz şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Mücadele sonundaki ışık için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Tatile girdiğimiz için şükürler olsun................ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sagligim ve aldigim iyi haberler icinmusic45 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı mutlu ve huzurlu olduğumuz için şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her ne kadar kız arkadaşımdan ayrılsam morelim bozuk olsada , hayatımda bir takım olumsuz süreçler olsada, bana göz el kol ayak ve çeşitli minetler verdiği için şükürler olsun ya rab. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendime güvenim yerine geldiği için,beni seven bir ailem ve arkadaşlarım olduğu için,beni destekleyen bir annem olduğu için ve bu siteyi görüp hayatımı yeniden şekillendirdiği için şükürler olsun...:D |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevgi dolu bir dünyada yaşadığımız için şükürler olsun......... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kocaman bir güne daha başlayabildiğim için şükürler olsun.............. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne uyandığım, güneşe uyandığım, sağlıklı ve huzurlu olduğum için şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:39 PM. |