![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatımıza yeni şeyler girdiği için şükürler olsun........ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel geçen günüm için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Böyle muhteşem bir sabaha uyandığım, güneş ışıklarından mutluluk süzebildiğim için, Sevebildiğim, sevildiğim ve paylaşabildiğim için şükürler olsun. Evrene bana verdiği tüm destek ve tüm güç için saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yeni şeyler hayatıma girdiği için şükürler olsun........... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey için.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika başlayan bu yeni güne, Bana hayat enerjisi veren her şeye ve herkese şükürler olsun:))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun muhteşemm moralimee 956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşeyin mükemmel olmasına şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun hala güleryüzlü insanlar ,içten insanlar olduğu için f678h |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sonunda evrenin dileğime cevap göndermesine, sonunda bana istediğimi koparıp alacak gücü vermesine çooook sevindim. Şükürler olsun, bin kere, milyonlarca kere şükürler olsun. Bugünü gördüm ya, şükürler olsun yarabbim... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |