![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Aklımdan geçen her şeyin bir olurunu bulup bana gelmesini sağladığı için, Yaşamımı gün be gün güzelleştirdiği için, Bolluğu bereketi bana yolladığı için Hiç ummadığım süprizlerle karşılaştırdığı için Evrene şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz seda diker hanımefendinin varlığından haberdar olmamı sağladığı için, yaralarımı ve kafa karışıklıklarımı dindirmeme böylece yardımcı olduğu için, bir de kendisine yazdığım upuzuuuun maile cevap alırsam evrene benden çikolatalı pastaaa =) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey mükemmel ve kusursuz olduğu için şükürler olsun...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yeni bir haftaya uyandığım, İşimin gücümün başında olduğum, gelen baharı sevinçle karşılayabildiğim için şükürler olsun. Hayat bir saniyeden ibaretmiş... ben an'a tutundum :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz belim ağrıyo şükürler olsunnnnn sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni işyerime taşındığım için şükürler olsun... harıka park manzarası için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sürekli şükrediyorum, İçimden dışımdan sürekli şükrediyorum. Ama bu kez farklı, hem de çoook farklı, küçük bir kız çocuğu gibi dizlerimin üzerine çöktüm ve şükrediyorum. Sahip olduğumuz en büyük zenginlik sağlığımız... Hayattayız, sağlıklıyız... daha ne olsun... Çok şükür, allahım çoook şükür.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sahip olduklarım ve hayırlısıyla olacak olan bütün nimetleri bana verdigi için cok şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dünya bir cennet olduğu için şükürler olsun............... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sizlerle beraber olduğum için şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |