![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok şekerim ya ...y789 kendimi sevebildiğim için şükürler olsun...8977 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne çooook GüZeLLLL uyandığım için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey yolunda olduğu için şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz beni seven dostların arasında olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Beni arayıpta gelmemi isteyen dostlarım olduğu için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok güzel bir akşam geçirdiğim için, sevdiklerimle birlikte olduğum için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sakin ve huzurlu bir insan olduğum için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz herkese ve herşeye rağmen hayat çok güzelllllllllllllllllll........durmak yok yola devam.........hedefler bellliiii..... şükürler olsun rabbim bu düşüncelerim için |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün yeni bir şey daha öğrendim. öğrendim, anladım..mutlu oldum..ranatladım..şükrediyorum, ne mutlu bana:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çocuklarım sağlıklı olduğu için şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |