![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım, nefes aldığım her ana, Doğan her yeni güneşe, Sevgiyle dolu her bakışa, İçimi aydınlatan her dosta, Beni aydınlatan her bilgiye, Yeşeren her umuda Şükürler olsunnnn!!! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz merhabalar, güne sağlıkla uyandığım için şükürler olsun... sevgi ve umutla.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz YAŞADIĞIM HER GÜZEL GÜN İÇİN, SONSUZ KERE ŞLÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz merhabalar, güne sağlıkla uyandığım için şükürler olsun... sevgi ve ışıkla... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dünleri geride bırakabildiğime ve sadece anı yaşamanın haz verdiğini farkedebildiğime Şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel bir gün yaşıyor olduğum için şükrediyorum:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz En başta sağlıklı olduğum için şükürler olsun.Ve affedebildiğim,affedebilmenin hafifliğini yaşayabildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Var olan her şeyin işe yaradığını fark edebildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün öğrendiklerim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel bir gün için şükürler olsun. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |