![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Geceyi,aydınlatan ay ve yıldızların içime işleyen huzuruna,gündüz uyanıp yağmurun yada güneşin beslendiği gökyüzünün altında yaşayacak günüm olduğuna,gözlerime sevgiyle bakan insanların varlığına,gözlerine sevgiyle baktıklarımın varlığına, Yaradan'a hamd olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yürüdüğüm her adım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rabbim beni insan suretinde, müslüman bir ülkede, müslüman bir ailede müslüman olarak yarattığı için sonsuz şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatın devamı için bana cesaret veren herşeye şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz içimi dolduran sevinç dalgası için, etrafımda olup biten her şeyin farkında olduğum için, şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kalbim huzurla dolduğu için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ev kiramı yatırabildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım her gün için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz olumlu düşünmeyi öğrenebileceğim bunun için şükrettim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz farkındalıklarım artmaya devam ettiği için şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |