![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ark5oğlum ufak bir kaza geçirdi onun iyi olmasına defelarca şükrettim şükürler olsun onu bana beni ona bağışlayana |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dünyamda herşeyin iyi güzel ve tam olmasına şükrettim.. bunu dilime tespih ettim günde bunun için onlarca kez şükrederim :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım her an'a... hissedebildiğim her duyguya şükürler olsun. İyisiyle kötüsüyle hissedebildiğim müddetçe varım, hissedebildiğim kadarım. Yüreğimi sıkıştıran bir duygu da olsa bu, yine de şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün ve her gün güzel şükürler olsun...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz herzaman gülümsemem icin bir nedenim olduguna sükürler olsun... Günden güne farkindaliklarimin arttigina sükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hava kapaliyken, birden bire günesin acip isinlarini odama vurmasina sükürler olsun... Bununla birlikte icime güzel bir enerji dogmasina sükürler olsun =) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey ve herkes için şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz girlhahaşükredebilmenin farkına vardığım için sükür etmeyi bildiğim için şükrediyorum şükürler olsun aldığım her nefesegirlhaha |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz oturduğumuz ev tadilata girince bir süre evi kullanamadık..sitedeki birçok arkadaşımız misafirhaneye gitti..bizimse yolumuzu bekleyen ailemiz vardı..birsüre onlarlayız..şükürler olsun..iyiki varlar:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz tatıl gunum evdeym bir işim var yınede ne tatılın farkındayım cok sukur.)) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:06 AM. |