![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gunaydin, nasilsiniz diyebilecegim dostlarim oldugu icin sukurler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hedeflerime çok yaklaştığım için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Annem,babam ve kardeşlerim sağ olduğu için çok şükür bir hastalıkları olmadığı için Binlerce Kez Şükürler Olsun Allahıma |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir güne yeni bir başlangıça yeni hedeflere ulaştığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz * Her sabah uyandığımda; önce sağ ayağımı, sonra da sol ayağımı yere koyup ayağa kalktığım için şükrediyorum. * İki elimle yüzümü yıkayabildiğim için şükrediyorum. * Kahvaltı da, masada olan her şey için binlerce kez şükrediyorum. * Hayat ile uyum içinde yaşadığım için şükrediyorum. * Hayatı paylaştığım eşim için şükrediyorum. * İşe gittiğim için şükrediyorum. * Çalıştığım, hedeflerime ulaşmak için çabaladığım için şükrediyorum. * Arkadaşlarım, dostlarım için şükrdiyorum. * İşten çıkıp eve geldiğim de yediğim her akşam yemeği için şükrediyorum. * Dinlenmek, uyumak için iki ayağımı da yerden kaldırım yatağıma uzandığım için şükrediyorum. Selamlar |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu konu başlığını açan arkadaşa teşekkür ederim. Her gün sahip olduğumuz ama fark edemediğimiz güzellikleri yakalamamızı sağlıyor. Selamlar. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün hergünden çok daha farklı olduğu için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gerçekten çok şanslısın Yaseminist, Ben de bana hatırlattıkların için şükrediyorum. Çok teşekkürler Sevgiyle kal |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatta olduğum için, Sabah erken kalkmama sebep işim olduğu için, Bir aileye sahip olduğum için,şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |