![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ilk defa mandalina suyu içiyorum::) şükürler olsun tavsiye ederm çok hoş=)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugun bir arkadas bana derdini acti.onunla dertlendim.agir bir yuku oldugunu gorunce kendi dertlerimin ne kadarda degersiz olduklarini farkettim.aslinda derdi dert yapan benmisim.gercekten sukrettim.binlerce sukurler olsun rabbime. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugun bi arkadas bana iyi bi ders verdi |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugun cook bunalmistim.sevdigim bi arkadasa ugradim azicik dertleseyim diye.benden once o basladi soze.onu dinledikce dertlendim.gercekten derdi buyuktu.kendim soze baslayamadim.cesaret edemedim.cunku benim derdim dert degilmis.fazla rahatlik depresyonuymus benimkisi.allahima sukrettim.vakit gec olmadan aklimi basima getirdigi icin.binlerce sukurler olsun su anki aldigim nefese. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her gün yeni umutlarla başladığım güne, aldığım her nefese, sevdiklerimi gördüğüm her güne şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bazen düşünüyorum; bize sonsuz olduğu söylenen evrende, milyarlarca galaksi, milyalarca yıldız, milyalarca gezegen akıp gidiyor. Hadi uzayı bıraktım, bu masmavi gezegende; aynı toprak, aynı su ve aynı havayı kullanarak yaşayan milyarlarca canlı var. Bir sürü farklı türe mensup, milyarlarca canlı. Başımı nereye çevirsem farklı bir mükemmellik. Bu gün varolmaya şükrediyorum. Yokluktan yaratılıp da, bu mükemmel düzenin içine doğarak geldiğim için YARATICIMA şükrediyorum. Hiçliğin içinden, çıkıp bu kusrusuz gezegene geldiğim, hayat bulduğum için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün evlilik yıl dönümümüz. Mutlu ve mükemmel olduğu için sonsuza kadar şükürler olsun.............. 956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu gün değilde hastanede ameliyattan son gözümü ilk actıgım ana şükürler olsun.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |