![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükür defteri fikrini öğrendiğim için de şükürler olsun. aklımıza geldikçe yazabileceğimiz ve ne kadar da zengin olduğumuzu farkedebileceğimiz motivasyonu artırıcı bir fikir şükür defteri fikrini çok tuttum. bir nevi günlük ama hep olumlu şükran dolu kayıtların olacağı bir defter hiç insanı daha pozitif kutuplara çekmez mi elbette sihirli bir defter olur insan için. erken uyanmak çoğumuz için işkence olabilir ama biri yazmış demişki.hergün erken uyanıp gidebileceğim bir işim olduğu için şükrediyorum.:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatın tadına varabildiğim,yaşamın keyfini de sürebildiğim için şükürler olsun.. Hayatın devamı için bana cesaret veren herşeye şükürler olsun.. Özgür bir şekilde kendimi ifade edebildiğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz mutlu olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güneşli bi gün bugün. insanın içini neşeyle dolduruyor. şükürler olsun. herkese bol neşeli sağlıklı günler . s456 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün kardeşimin doğum günü o doğduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz tam da bugun kızımın tahlil sonuçlarını alacağımız gün..böyle sıkıntılı bir günde çekim yasası denilen şeye inanmaya başladığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz iyiki bu siteye üye olmuşum şükürler olsun ki birini seviyorum o benim hakkımda ne düşünüyo bilmiyorum ama hayırlısını diliyorum allahtan |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun huzurluyum. şükürler olsun mutluyum. şükürler olsun hakikate ulaşamasam da mutluluktan elzem olduğunun farkındayım. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne başladığım için şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |