![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
Böyle mutlu olduğun ve şükür edebildiğin içn ; ve banada şükür edebileceğimi öğrettiğin için bende bugün buna şükrediyorumyrl78 |
Süpersin, çok teşekkürler y789 Başka bir insana şükretmeyi öğretmiş olmak ve daha kapsamlı düşünürsek, "ilham olmak" çok hoş bir duygu blissy Şimdi daha da mutlu oldum, mutlu olabildiğim için ve mutlu olmalarını sağlayabildiğim dostlarım için şükürler olsun, iyi ki varsın art56art56 |
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugünnnnn deeeeee ne için şükredeyim. Buldum:) çok güzel bir işim olduğu için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir gün her şey yolunda şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sabah uyandıgımda kendimi dinç,dinamik ve çook enerjik hissettiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun bu günede saglıklı uyandığım için |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün Güneş doğduğu için; doğan Güneş'i görebildiğim için Şükürler olsunn, Rabb'imm sanaa. . |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun ki bu kadar güçlüyüm şükürler olsun ki her fırtınanın ardından dimdik durmasını öğreniyorum allahıma sonsuz şükürler olsun ki hatalarımı görebiliyor ve onları düzeltme imkanı buluyorum şükürler olsun ki benim sevgimi hakeden birileri var onları ve sizleri çoooooooook seviyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün kendimi iyi hissettiğim için şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:13 AM. |