![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey rağmen güzel bir güne merhaba dediğim için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün hava yağmurlu, çok mutluyum, şükürler olsun...blissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşıyorum şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun çok güzel dostlarım var |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok şükür sağlıklıyım, Çok şükür karnımı doyurabiliyorum , çok şükür buraya yazılanları okumaya anlamaya yazmaya mani olabilecek bir sorunum yok ve çok şükür siz dostlarımla bir aradayım ;) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey yolunda olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz cilgin897sukredecek o kadar cok sey var ki hangisini yazayim basta bu siteye girdigime,buradaki bilgilerle kendimi gelistirdigime hayatim degistine sukurler 0lsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz uzak isen zalime,yakın isen alime ,aşık isen ilime şükür gerekir şükür. Bu günde nefes alabiliyor gülebiliyor ağlayabiliyor her istediğimi yiyebiliyor içebiliyorum. çok güzel bir güne başladım çok şükür. Ve en güzeli dün akşam sabaha kadar mp3 leri dinleyerek uyudum ve çok mutlu uyandım çok şükür. İyi ki varsınız iyi ki bu siteyi gördüm inceledim ve burada sizlerleyim. Hayatımı bana verene ve bu güzellikleri karşıma çıkaran Rabbime şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey için şükürler olsun Rabbim sana... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:48 AM. |