![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her gün güzel geçmeye başladığı için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun güne güzel başladım mutluyum huzurluyum sağlıklıyım... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükrettikçe şükretmenin gücünü hissettiğim için Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükrettikçe mutluluğum ve huzurum daha da arttığı için şükürler olsun yine güzel bi gün beni bekliyo |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün dün beklediğim iyi haberin gelişine, kızımın tahlil sonuçlarının temiz hatta tertemiz olmasına şükrediyorum ve her zaman bunun için şükretmeye devam edeceğim... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey gönlümce olduğu için şükürler olsun şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her gece yatmadan önce oğluma "bugün ne için şükredelim" diyerek, ona her gün yaşadığı güzellikler için şükretmeyi öğrettiğim için, İşlerim yoğun olduğu için ve işlerime odaklanabildiğim için, Bana güvenen, beni seven ve işlerini bana teslim eden tüm müşterilerim için, Her zorluğun içerisinde bir kolaylık olduğunu keşfedebildiğim için, BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendime yettiğim ve kimseye muhtaç olmadığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hepimiz süperiz arkadaşlar, her geçen gün farkındalıklarımız arttığı için ve birlikte geliştiğimiz için şükürler olsun... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |