Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   bu gün ne için şükrettiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462239)

aybükem 02-12-2009 09:26 AM

Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

bu gün kabına sığmayan bir enerji ile dolu olduğum için,
satış gırafigim hızla arttığı için,
harıka fırsatları gördüğüm için şükürler olsunnnnnnnnnnnnn

fgceker 02-12-2009 02:03 PM

• Güneşin içimi ısıtan sıcaklığını hissedip,içimi kocaman kocaman mutlulukla doldurmasına izin verdiğim,
  • Mutlu olarak etrafıdakilerede mutluluk saçabildiğim,
  • Sabah yatağımdan kalkıp bugünde sağlıklıyım şükürler olsun diye şükredebildiğim için,
  • Nankör insanlardan biri olmadığım için şükürler olsun girlhaha girlhaha girlhaha

Sultan 03-12-2009 08:46 AM

harika bir güne merhaba dediğim için,
her gün yeni şeyler öğrendiğim için,
farkındalıklarım arttığı için,
kızım ders çalışmaya odaklandığı için,
harika aile ilişkisi içinde olduğum için,
şükrettikçe şükredeceğim olaylar arttığı için şükürler olsuny789

doris 03-12-2009 09:03 AM

bu gün ilk kez zamana güvendim bütün olacaklar için endişelenmeyi bırakıp arkama yaslandım..tüm olacaklar için şükürler olsun...................

genco 03-12-2009 09:07 AM

KIPIR KIPIR ENERJİYLE YENİ GÜNE MERHABA DİYEBİLDİĞİM İÇİN,
OLUMLAMALAR YAPIP KENDİMİ HAZIRLADIĞIM İÇİN,
AİLEMİN DUASINI ALDIĞIM İÇİN,
İŞİME BÜYÜK BİR HEYECANLA GİDEBİLME HAZZINI YAŞADIĞIM İÇİN
BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN.

Sultan 03-12-2009 09:07 AM

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572174)
bu gün ilk kez zamana güvendim bütün olacaklar için endişelenmeyi bırakıp arkama yaslandım..tüm olacaklar için şükürler olsun...................

güzel pozitif düşün güzel olan her şey seni bulsun.sevinclineye enerji gönderirsek hayatımıza onu çekeriz

doris 03-12-2009 09:56 AM

ihtiyacım olan kelimelerdi bengusu cok tesekkkür ederim.. iyi dileklerin içinde.. iyiki varsın.. :))

SON LİMAN 03-12-2009 10:06 AM

dmlglr selam bu ne güzel bir profil resmidirki içimi titretti anne olmak dilğim arzum isteğim dahada arttı bende buna şükrettim birde bu sitenin ve sizlerin varlığına şükürler olsun sevgilerimle

Sultan 03-12-2009 10:08 AM

Alıntı:

SON LİMAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572180)
dmlglr selam bu ne güzel bir profil resmidirki içimi titretti anne olmak dilğim arzum isteğim dahada arttı bende buna şükrettim birde bu sitenin ve sizlerin varlığına şükürler olsun sevgilerimle

umarım dileğin en kısa sürede gerçekleşiry789

doris 03-12-2009 10:36 AM

Alıntı:

SON LİMAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572180)

dileğinle aynı titreşimde bi profil resmine sahip olduğuma şükrettim bende.. herşey gönlünce olsun..u859 sevgiyle kal O0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:56 AM.