![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün kabına sığmayan bir enerji ile dolu olduğum için, satış gırafigim hızla arttığı için, harıka fırsatları gördüğüm için şükürler olsunnnnnnnnnnnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz harika bir güne merhaba dediğim için, her gün yeni şeyler öğrendiğim için, farkındalıklarım arttığı için, kızım ders çalışmaya odaklandığı için, harika aile ilişkisi içinde olduğum için, şükrettikçe şükredeceğim olaylar arttığı için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün ilk kez zamana güvendim bütün olacaklar için endişelenmeyi bırakıp arkama yaslandım..tüm olacaklar için şükürler olsun................... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz KIPIR KIPIR ENERJİYLE YENİ GÜNE MERHABA DİYEBİLDİĞİM İÇİN, OLUMLAMALAR YAPIP KENDİMİ HAZIRLADIĞIM İÇİN, AİLEMİN DUASINI ALDIĞIM İÇİN, İŞİME BÜYÜK BİR HEYECANLA GİDEBİLME HAZZINI YAŞADIĞIM İÇİN BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ihtiyacım olan kelimelerdi bengusu cok tesekkkür ederim.. iyi dileklerin içinde.. iyiki varsın.. :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dmlglr selam bu ne güzel bir profil resmidirki içimi titretti anne olmak dilğim arzum isteğim dahada arttı bende buna şükrettim birde bu sitenin ve sizlerin varlığına şükürler olsun sevgilerimle |
|
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:56 AM. |