![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için şükrettim. ellerim arkadaşlarımınkinden daha küçük diye vızırdanırken,o gencecik üniversite öğrencisi gibi kolum diğerlerinden daha kısa,yanmış vs.olabilirdi.özrüm olabilirdi.sağlıksız olabilirdim. şükürler olsun bi engelimiz yok |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz para kazanacak mesleğim, mesleğimi yapabilecek sağlığım ve bunun sayesınde de yeterli ekonomik özgürlüğüm olduğu için şükrettim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendim olmayı duygularımı ve sözlerimi özgürce söyleme hakkına sahip olduğum için çok güzel bir anne babaya sahip olduğum için sıcacık bir evde oturabildiğim için ve kendime güvenim tam olduğu için şükrettim:)(daha çok var ama bir başlarsam hiç susmam diye korkuyorum şimdilik bu kadar yeter)hihi... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün sağlıklı olduğum için çok şükrettim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu sabah saat 08:00 sıralarında depremle sarsıldık.evde kızımla yalnızdık.kızım daha küçük olduğu için bişey anlamadı ama hayatta olduğumuz için Allah'ıma şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun hatalarımdan ders çıkarabildiğim ve zararsız bir şekilde atlatabildiğimiz için. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevgili cansın sen çok geçmiş olsun çok şükür bir şey olmamış |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Forumda gezinirken sigarayı bırakma kösesi gözüme carptı ve 20 gün önce bu alışkanlığıma son verdiğimi sonradan hatırladım öyle silmisim ki beynimde bu alışkanlığı bıraktığımı bile hatırlamaz olmusum.. şükürler olsun tanrım bana çelik gibi bir irade verdğin için..aman tanrım kendimi nasıl seviyorum ben öyle cok mutluyum şimdi u859k8908uy897alk78 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ziyaret edecek bir annem ve babam olduğu için, kızlarıma zaman ayırabilecek bir işe sahip olduğum için ,956k grubum hızla büyümeye devam ettiği için,sevincli her gün yeni insanlar tanıdığım için, şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için, sevip sevildiğim için, şükürler olsunnnnnnnnnny789 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |