Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   bu gün ne için şükrettiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462239)

spestnaz 08-12-2009 10:20 AM

Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

Allah'ıma şükürler olsunki sizlerle biraradayımm

Elektra 08-12-2009 10:24 AM

oooff bugün sayenizde enerji doldum yaaa:D kendimi çok iyi hissediyorum:D bundan sonra okula hergün 3. ders gidicem :D önce buraya girip enerji ve sevgi depolamam lazımmm. Harbiden okula gidemediğim için bugün çok mutluyummmm :))))))))

Sultan 09-12-2009 09:29 AM

harika bir güne uyandığım için,sevincli
hedeflerime gittikçe yaklaştığım için,956k
farkındalıklarım arttığı için şükürler olsuny789

sinner 09-12-2009 09:42 AM

Bütün insanlığın modayla,parayla,medyayla,dinle ve daha bir çok bunlar gibi şeylerle uyutulduğu bir dünyada sürünün parçası olduğum için şükürler olsun.

Patronumun ailemin ve hiç tanımadığım insanların bana hazırladıkları günleri yaşamak zorunda olduğum için şükürler olsun.

Açlıktan, savaşlardan ve en önemlisi insanların düşüncesizliğinden hergün birilerinin öldüğü bir dünyada yaşadığım için şükürler olsun.

Ve kimse kusura bakmasın ki beyninin içinde hayatı tozpembe yaparak gerçeklerden kaçan ve bunun farkında olmayan insanları görüp ibret alabildiğim için şükürler olsun

genco 09-12-2009 09:47 AM

bu gün kendimi daha sağlıklı,huzurlu hissedebildiğim için,
çevremdeki insanları,hayvanları,çiçekleri görebildiğim için,onlara büyük bir sevgiyle bakabildiğim için.

BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN.

Elektra 09-12-2009 11:33 AM

Bugün hastanede benden altı tüp kan aldıkları amaacıyp vücudumda bana biraz kan bıraktıkları için şükürler olsun(!)y789Kolumu delik deşik ettiler ağrısı geçince gelip bir daha şükretçemmmmblissy

doris 09-12-2009 02:40 PM

sağlığım yerinde şükürler olsun128956

Elektra 09-12-2009 03:10 PM

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573150)
sağlığım yerinde şükürler olsun128956

İnşallah hiç bozulmaz tatlım. Tek anahtar sinir ve stres. sakin olun yeter... Benim gibi agresif ve kompleksli olmayın. ayrıca kolum geçti ama yarın yine kan alcaklarmış bu sefer başka bir test puuuufff. bundan sonra kan vermem kan benim değil mi vermiyorum anasını satiyim
y789

doris 09-12-2009 03:20 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573163)
İnşallah hiç bozulmaz tatlım. Tek anahtar sinir ve stres. sakin olun yeter... Benim gibi agresif ve kompleksli olmayın. ayrıca kolum geçti ama yarın yine kan alcaklarmış bu sefer başka bir test puuuufff. bundan sonra kan vermem kan benim değil mi vermiyorum anasını satiyim
y789

YA ÇOK TATLISIN YİNE GÜLÜRDÜN BENİ TESKKÜR EDERİM.. SENİ SEVİYORUM CADIM girlhaha

cadi_bm 09-12-2009 04:11 PM

Çok şükür sağlıklıyım herşey çok iyi olmaya başlıyor krzm67
(İnş.)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM.