![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allah'ıma şükürler olsunki sizlerle biraradayımm |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz oooff bugün sayenizde enerji doldum yaaa:D kendimi çok iyi hissediyorum:D bundan sonra okula hergün 3. ders gidicem :D önce buraya girip enerji ve sevgi depolamam lazımmm. Harbiden okula gidemediğim için bugün çok mutluyummmm :)))))))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz harika bir güne uyandığım için,sevincli hedeflerime gittikçe yaklaştığım için,956k farkındalıklarım arttığı için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bütün insanlığın modayla,parayla,medyayla,dinle ve daha bir çok bunlar gibi şeylerle uyutulduğu bir dünyada sürünün parçası olduğum için şükürler olsun. Patronumun ailemin ve hiç tanımadığım insanların bana hazırladıkları günleri yaşamak zorunda olduğum için şükürler olsun. Açlıktan, savaşlardan ve en önemlisi insanların düşüncesizliğinden hergün birilerinin öldüğü bir dünyada yaşadığım için şükürler olsun. Ve kimse kusura bakmasın ki beyninin içinde hayatı tozpembe yaparak gerçeklerden kaçan ve bunun farkında olmayan insanları görüp ibret alabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün kendimi daha sağlıklı,huzurlu hissedebildiğim için, çevremdeki insanları,hayvanları,çiçekleri görebildiğim için,onlara büyük bir sevgiyle bakabildiğim için. BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün hastanede benden altı tüp kan aldıkları amaacıyp vücudumda bana biraz kan bıraktıkları için şükürler olsun(!)y789Kolumu delik deşik ettiler ağrısı geçince gelip bir daha şükretçemmmmblissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlığım yerinde şükürler olsun128956 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok şükür sağlıklıyım herşey çok iyi olmaya başlıyor krzm67 (İnş.) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |