![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağ salim uyandığım çevremdekileri ve tüm tanıdıklarımı da sağlıklı ve mutlu gördüğüm için, bugün hastaneye son kez iki tüp kan verdiğim için,sitedeki biricik arkadaşlarımın beni düşünüp meraklandıklarını gördüğüm için şükrediyor beni seven herkessssiiii çoooooook seviyorum......Sevgilerimle........ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne bebişim yiğenimin güler yüzüyle başladığım için, İşlerimin hep yolunda gittiği için, Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Oğlumun gülen yüzüyle uyandığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz
milyon kezz ŞÜKÜRLER OLSUNNN ALLAHIM SANA girlhaha girlhaha girlhaha |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağ salim yaşadığım için, mutlu olduğum için, içim içime sığmayıp taştığı için, sevebildiğim için Şükürler olsun Rabb'im sana. . |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dün harika bir seminer dinlediğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni güne gözlerimi, sevdiğim canım kardeşimin sıcak dokunusuyla uyanabildiğim için ve bu gün uzun zamandır görmediğim ve görmeyi umut ettiğim o güzel insanı görebildiğim için. ŞÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün sağlıkla uyanıp yağan yağmuru görebildiğim için Rabbim sana şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün sabah sabah yağmurda çay keyfi yaptığım için. güne gülerek sağlıklı başladığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün de karnımı doyurduğum ve aç kalmadığım için şükürler olsun Rabbim sana.tüm aç olanları doyur Allah'ım.amin. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:13 AM. |