![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz SEVDİKLERİM YANIMDA OLDUĞU İÇİN SÜKÜRLER OLSUNgirlhaha |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çabaladığım için şükrediyorum Rabb'ime smileydance |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her zaman arayıp soracak dostlar olduğu için, kendimi iyi hissettiğim için, çocuklarla iyi vakit geçirdiğimiz için çok şükürler olsunnnnnnnnnny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ARTIK, DAHA RAHAT MADDİ İMKANLARIM OLDUĞU İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN 128956gulensmiley |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hersabah kalktığımda Rabbime defalarca şükrediyorum..Bana dünyalar tatlısı yavrumu bağışladığı için.....:zpzp: |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz music45 music45 music45
Binlerce kez ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM SANA music45 music45 music45 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kızımın notları artmaya başladığı için, kendine güvenmeye başladığı için, çocuklarım sağlıklı olduğu için, öğrenmeye açık olduğum için şükürler olsunnnny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün ders çalışacak gücü sonuna kendimde bulduğum için, ailemle güzel keyifli bir pazar günü yaşadığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir güne başladığım için,sevincli Ödemelerimi yapacak paraya sahip olduğum için, Çocuklar sağlıklı olduğu için, Farkındalıklarım için, Şükrettikçe şükredeceğim seyler arttığı için Binlerce kez şükürler olsunnnnnnnnnny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı,mutlu,huzurlu olabilme gücüne sahip olduğum için, güzelliklerle dolu evrene mesajlarımı yollayıp karşılık bulabildiğim için, dünyalar tatlısı bir ailenin bireyi olduğum için, Yüce Yaradanımı, an be an hissedebilme gücüne sahip olduğum için, ŞÜKÜRLER OLSUN ŞÜKÜRLER OLSUN |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:04 AM. |