![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bütün ödemeler yapıldığı için, güzel haberler aldığım için, güzel bir hafta sonu geçirdiğim için , şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için, şükürler olsun.................y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir haftasonu geçirdiğim için, Annem ve kardeşimin sağlığı yerinde olduğu için, çalıştığım bölümde bu hafta yükseldiğim için, istediğim arabayı almaya bu cumartesi gideceğim için, çevremdeki tüm canlıları mutlu etmeyi başarabildiğim için, sevgiyi hissedebildiğim için, sevdiğim ve sevildiğim için, sağlıklı, şanslı, bolluk bereket dolu bir yaşam sürdürdüğüm için, Ve Rabbim bana bu imkanları verdiğin için şükürler olsun ..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hatırlandığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz günlerim bir kutlama havasında geçtiği için, bütün dileklerim bonusuyla beraber gerçekleştiği için, anne olduğum için, özel olduğumu hissettiren tüm arkadaş ve dostlarım olduğu için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz merhabalar bu siteyi bulduğum için sağlıklı olduğum için her zaman öğrenme isteğim olduğu için, sevdiklerim yanımda olduğu için şükürler olsun herşey için |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun kendimi keşfedebildiğim için, sağlığım için, Yüce Rabbimi hissedebilme gücünü sahip olduğum için. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çocuklarım ,ben ,eşim sağlıklı olduğumuz için binlerce kez şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabildiğim,dokunabildiğim,tada bildiğim,hissedebildiğim için yaşadığım için gönül zengini olduğum için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz HUZURLA ERKENDEN KALKIP KEYİFLE İŞİME YOL ALABİLDİĞİM İÇİN, İŞİMİN BAŞINDA OLDUĞUM İÇİN, AİLEM VE ÇEVREMDEKİ TÜM GÜZEL İNSANLAR İÇİN, ŞÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz günlük rutin olarak yaptığımız şeyleri yapamadığımızı bir düşünün .. günlük rutin olarak yapabildiğim her şey için şükürler olsuny789 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 PM. |