![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İnşallah kaybetmem bu durumumu :) Serbest bırakabildiğim ve çekim yapabildiğim için şükrediyorum. Şükrettim :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun sağlığım yerinde... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı ve mutlu olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı ve mutlu olduğum, çevremdekileri de böyle görebildiğim için şükürler olsun. Bir de buraya yazamadığım bir şey için daha şükürler olsun.956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kızımın doğumgününü kutladığımıza şükrediyorum. İyi ki varmış... İyi ki varsınız.. sevincli actionsmile |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İyileştiğim için şükürler olsun. Sağlıklı olduğum için şükürler olsun. Neyi istesem alabilecek güçte olduğum için şükürler olsun. Aşkım bana aşık olduğu için şükürler olsun. Ailem olduğu için şükürler olsun. Bedenim sağlıklı olduğu için şükürler olsun. Bu siteyi bulduğum için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey her kesin gönlünce olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her sabah 5'te kalkmayı alışkanlık edindiğim için, Sabahları mutlu bir şekilde uyanabildiğim için, Zamanımı iyi bir şekilde yönetip, işlerimi zamanında teslim edebildiğim için, Yüreğimi açabileceğim dostlarım olduğu için ŞÜKÜRLER OLSUN... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:45 AM. |