![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ailem ve ben sağlıkla güne başlayabildiğimiz için, Verdiğin nefese, Kimseye muhtaç etmediğin için Tanrım Şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her zaman ve tamamen güvende olduğum için, hayatın akışına güvenmeyi öğrettiğim için şükürler olsun yarabbim... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım için, çocuklarım sağlıklı olduğu için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi sevip onayladığım için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz farkına varabildiğim,sahip oldugum her şey için Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağ salim atlattım şükürler olsun...956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Eskisi gibi yürüyebildiğime, pek bir sağlık sorunum kalmamasına, birkaç vefalı dostum oldugunu öğrenmeme... ;) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevmediğim insanlara karşı bile içimden "seni seviyorum " diyebildiğim için ve ben kendim iyileştikçe onlarda iyileştiği için, bunu fark edebildiğim için şükürler olsun rabbime. herkese kucak dolusu sevgiler ve hayatta bol şanslar... blissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum ve en sevdiklerim hayatta olduğu için tüm sahip olduklarım için Allaha sonsuz şükürler olsun.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:32 AM. |