![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Olduğumdan 8-10 yaş kadar genç göründüğüme şükrediyorumy789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz olanaklara sahip olduğum ve hayatı sevdiğim için şükür ediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz düşündüm şöle bi önceee .....derin bir of cektımm....ne için sukretmelıyımm bılemedım oncee (bugun cok karamsar bır gundeyımdeeee)....bana verdıklerın ,vermedıklerın,vede vereceklerın için cok cok şükrediyorummm.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Aldığım Her Nefese Şükürler Olsun.. Elimden ßir Şey Gelmezken Yaşamım Boyunca Atan Kalbime Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey gönlümce güzel olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün de içim huzurla dolu ve mutluyum şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Mutluluğumu dışardan değil içimden aldığım için.Mutlu olmak için birşeyler olmasını beklemediğim için.Gerçek huzuru sürekli hissedebildiğim için.Hergün yeni birşeyler öğrendiğim için.Dileklerim yavaş yavaş gerçekleştiği için.Eskiden olduğu gibi heyecanlı imgelemeler yapabildiğim için.İnançlarım gitgide güçlendiği için.Kendimi sürekli onaylayabildiğim için. Bugün önceden yapmak istemediğim ama sonrasında birbaşkasını mutlu etmek için yaptığım şeyin bana kocaman bir mutluluk olarak döndüğünü görebildiğim,bunun için şükredebildiğim için.Hafiften gülümseyen güneş eşliğinde üzerime yağan rahmet damlaları için. Herbiri için koskocaman bir şükür olsun. Teşekkür ediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz içimdeki sabır duygusu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşeye şükrediyorumm ::) Görüp göremediğim herşeyee sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yavaşda olsa bi bilgisyarım var şükürler olsun.. ha bide park ederken çöptenekesine vurdum azıcık ama çöp tenekesini ordan kaldırıcak bi tüvmenim olduğuna şükrettimy789 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:17 PM. |