![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlık düşünebildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Tüm ısrarlara rağmen sigara denen pisliğe başlamadığım için şükürler olsun Rabb ime khkh56khkh56 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz büromuzdaki çiçekleri farkettim bugün, yere düşen bir yaprak vesilesiyle. onlarında canlı olduklarını, ortama kattıkları rengi ve havayı hissettim yürekten. onlara su verdim su verirken de yürekten telkinde bulundum, çünkü bazıları epey bakımsız kalmıslardı. sabahın ve bu koca günün en güzel sürprizleri oldular bana Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Düşünce gücü ve duyguları kullanarak, doktora gitmeden iyileşebildğim için şükrediyorum O0guitarsevincliy789happy6gulensmiley |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir haftaya başlayabildiğim için, seven dostlarım olduğu için, sağlıklı olduğum için, şükrettikte şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
bende aynısını kabul ediyorum şükürler olsun yarabbim bizi iyi insanlarla karşılaştırdığın için.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz günaydınn arkadaşlarr yaa sizler süpersiniz gerçekten.sizlerele tanıştıgım için çok mutluyum.bu site iyiki var yeniyim burda sabah sabah huzur buldu içim.evet aslında sükredecek çok şeyimiz var.yaşadıgımız her saliseye sükürler olsun.dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyosunuz ve ertesi gün herşey mükemmel.degişik bir duygu.sadece o anın geçecegini düşünüp strese girmemek sabretmek ve allaha havale etmekk.gerisi geliyo.herkese güzel huzurlu ve mutlu bir gün olsun.herkesi seviyorum.benden nefret edenleridee.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz akıl sağlığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yepyeni bir güne sevgiyle başladığım için şükrediyorum. Yakında memleketime gideceğim için şükrediyorum. Eğer istersek her ayrılığın kavuşma anı olduğu için ve bende sevdiklerime sarılabileceğim için şükrediyorum. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:13 PM. |