![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatımın en güzel tarafı olan arkadaşlarım için teşekkür ediyorum.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatimdaki tum guzellikler, maddi manevi sahip oldugum hersey, saglik, mutluluk ve bu guzel hayatta aldigim herbir nefes icin binlerce kez sukurler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey gönlümce güzel olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatımda mutluluğu, neşeyi,eğleceyi, enerjiyi yeniden bulduğum, güne ışıl ışıl, cıvıl cıvıl başlayabildiğim için şükürler olsun. Doğru zamanda bu siteyi bulduğum, sizinle tanıştığım, sayenizde olağanüstü bir hızla iyileştiğim için şükürler olsun. Tanrım çevremde hep harika insanlar olacak kadar şanslı olduğum için şükürler olsun. Şükürler olsunnnn.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun ki çalışacak bir işim ve bunu yapabilecek sağlığım var... özür dilerim lütfen beni bağışla seni seviyorum ve teşekkür ederim... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevgi diye bir şey olduğu için şükürler olsun... Herkesi ve herşeyi seviyorum... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün için değil her zaman şükrediyorum; Sağlığım,varlığım,işim,ailem,sevdiklerim için Tanrıma sahip olduğum güzel aileme beni sevgi ve güven içinde büyüten anneme ve babama yanımda olup her zaman her konuda beni destekleyen,seven Eşruhuma Komşularıma ve hayata... İyiki varım ve iyiki varlar..iyiki varsınız... y789 Sevgi ve ışıkla kalın O0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun ki; Sağlıklıyım sevdiklerimleyim Huzurluyum bolluk içindeyim neşeliyim eşimleyim ailemleyim sevgiyleyim iyiliklerle ve güzel insanlarla sarılıyım...O0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ailemin sevgi ışıgı altında aydınlanabildiğim için, Kalpleri sıcacık sevgi dolu insanlar tanıdıgım için, Yüreğime merhamet ve şefkat sunan tüm kulların için, Şükürler olsun Allah'ım. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevinclisevinclisabırla iftarı bekleyebildiğim için şükürler olsunsevinclisevincli |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:15 PM. |