![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz orucumu tutabildiğim için ve ibadetlerimi tam yapabildiğim için... şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun ki; Sağlıklıyım ve huzurluyum Seviliyorum ve seviyorum huzurluyum mutluyum bolluk içindeyim gülebiliyorum işim var evime yemek götürebiliyorum yürüyebiliyorum ailem var yemeğim var suyum var terliyorum sıcağı hissedebiliyorum şükür ki yaşıyor ve tüm bunları yapabiliyorum.. O halde iyiki varım.. şükür ki varlığım benim için bir onur ve çevremdeki herşeyde bana birer hediye... ŞÜKÜRLER OLSUN... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İşlerimi bitirdim şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı mutlu ve huzurlu olduğum için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne umutla başlayabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun ki işimde çok başarılıyım... ve şükürler olsun ki Mesut amcanın sağlığı her geçen gün daha iyiye gidiyor... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ziyaret edecek, birlikte gülüp, eğlenecek, dertleşecek dostlarım olduğu için, muhteşem bir dost çemberiyle sarılı olduğum için, hep iyi insanlarla karşılaştığım için şükrediyorum. Çok şükür mutluyum ve mutluluğumu paylaşabiliyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Huzurla yeni güne gözlerimi açabildiğim için, Geleceğimi hazırlayan bir işe sahip oldugum için, Hedefim oldugu için, Sana çok şükür Allah'ım. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Huzurla yeni güne gözlerimi açabildiğim için, Geleceğimi hazırlayan bir işe sahip oldugum için, Hedefim oldugu için, Sana çok şükür Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Işık ve umut dolu yepyeni bir güne başlayabildiğim için şükürler olsun.............. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 PM. |