Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   bu gün ne için şükrettiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462239)

bayşegül 09-12-2009 04:12 PM

Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

güzel bir hayatım olduğu için
sonsuz şükürler olsun

aybükem 09-12-2009 05:56 PM

music45sağlıklı olduğum için şükürler olsun

spestnaz 09-12-2009 07:25 PM

dayanabildiğim dayanmaya çalıştığım ve pes etmeyeceğimi bildiğim için Rabb'ime şükürler olsunn

Houner 09-12-2009 08:03 PM

mükemmel bir geleceğim olduğu için ve bu geleceğe her yeni günde çığ gibi büyüyen mutluluğumla, huzurumla, özgüvenimle, cesaret ile emin adımlarla yola durmadan devam ettiğim için şükürler olsun
Sağlığım yerinde olduğu için, sabırla yolumda ilerlemeyi seçtiğim için, kendimi sevdiğim için, mutluluğa,huzura, gerçek özgürlüğe ulaşmamda bana yardım eden meleklerim, bilinçaltım, hayatimdegisti.com, Allah'ım ve aklıma gelmeyen birçok etken bana destek olduğu için şükrediyormmm

aybükem 09-12-2009 09:13 PM

bu gün farkındalığım arttığı için şükürler olsunnnn

Elektra 09-12-2009 09:23 PM

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573168)
YA ÇOK TATLISIN YİNE GÜLÜRDÜN BENİ TESKKÜR EDERİM.. SENİ SEVİYORUM CADIM girlhaha

BENDE SENİ SEVİYORUMMMMM(ilanı aşk gibi oldu ama idare et artık)khkh56

Houner 09-12-2009 09:37 PM

kendimi artık çok daha fazla sevmeye başladığım için
gün geçtikçe mükemmel geleceğimin tohumlarını ektiğim için
veee ben bu yazıyı hedeflerime ulaştığımda okurken o müthiş duygumla ''evetttt iştee tohumlarını ektiğim geleceğin meyvelerini aldım ve şükürler olsun ve bu duyguyu yaşamak herkese nasip olsun'' diyeceğim için şükürler olsun
hayatı sevmeyi ve hayata bağlı kalmayı seçtiğim için
hayatı nasıl yaşanılması gerektiğinin sırlarını bende öğrendiğim için,tüm güzel şeyleri hayatıma çekmeyi seçtiğim için
başka insanlarında mükemmel bir yaşantısı olmasını dilediğim ve merhametli bir insan olduğum içinde ayrıca Şükrediyorum

aybükem 10-12-2009 08:34 AM

kendime sevdiğim için şükürler olsunsmileydance

genco 10-12-2009 08:42 AM

şükürler olsun ki yeni bir güne, daha mutlu daha huzurlu ve daha sağlıklı uyanabildiğim için,
varlığımın ve bana özel verilmiş olan tüm nimetlerimin farkındalığını yaşabildiğim için,
şükretme gücüne sahibim, kendimi seviyorum çok seviyorum.
ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH'IM

bayşegül 10-12-2009 09:21 AM

yeni güne kucak açabildiğim veeeeeee
bir işim olduğu için şükürler olsun....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM.