![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir hayatım olduğu için sonsuz şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz music45sağlıklı olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dayanabildiğim dayanmaya çalıştığım ve pes etmeyeceğimi bildiğim için Rabb'ime şükürler olsunn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz mükemmel bir geleceğim olduğu için ve bu geleceğe her yeni günde çığ gibi büyüyen mutluluğumla, huzurumla, özgüvenimle, cesaret ile emin adımlarla yola durmadan devam ettiğim için şükürler olsun Sağlığım yerinde olduğu için, sabırla yolumda ilerlemeyi seçtiğim için, kendimi sevdiğim için, mutluluğa,huzura, gerçek özgürlüğe ulaşmamda bana yardım eden meleklerim, bilinçaltım, hayatimdegisti.com, Allah'ım ve aklıma gelmeyen birçok etken bana destek olduğu için şükrediyormmm |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün farkındalığım arttığı için şükürler olsunnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi artık çok daha fazla sevmeye başladığım için gün geçtikçe mükemmel geleceğimin tohumlarını ektiğim için veee ben bu yazıyı hedeflerime ulaştığımda okurken o müthiş duygumla ''evetttt iştee tohumlarını ektiğim geleceğin meyvelerini aldım ve şükürler olsun ve bu duyguyu yaşamak herkese nasip olsun'' diyeceğim için şükürler olsun hayatı sevmeyi ve hayata bağlı kalmayı seçtiğim için hayatı nasıl yaşanılması gerektiğinin sırlarını bende öğrendiğim için,tüm güzel şeyleri hayatıma çekmeyi seçtiğim için başka insanlarında mükemmel bir yaşantısı olmasını dilediğim ve merhametli bir insan olduğum içinde ayrıca Şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendime sevdiğim için şükürler olsunsmileydance |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun ki yeni bir güne, daha mutlu daha huzurlu ve daha sağlıklı uyanabildiğim için, varlığımın ve bana özel verilmiş olan tüm nimetlerimin farkındalığını yaşabildiğim için, şükretme gücüne sahibim, kendimi seviyorum çok seviyorum. ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH'IM |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni güne kucak açabildiğim veeeeeee bir işim olduğu için şükürler olsun.... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |