![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlarım olduğu için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi sevdiğim için ve kendimi geliştirmeye adadığım için şükrediyorum,telkinleri hergün düzenli bir şekilde dinlediğim şükrediyorum,çok iyi yüzebildiğim için şükrediyorum, teknolojiden çok iyi anladığım için şükrediyorum, enstürimanlar çalabildiğim için şükrediyorum, müzik kulağım iyi olduğu için şükrediyorum, kısacası herşey tam istediğim gibi olmaya sürekli devam ettiği için ve tüm hedeflerime ulaşmaya başladığım için Ş Ü K R E D İ Y O R U M |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kızım iyileşip okula gittiği için, toplantılarda yer sorunu hallolduğu için, öğrendiklerimi anlatabilme yeteneğim olduğu için, akıl sağlığım için binlerce kez şükürler olsunnnnny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz harika bir güne merhaba dediğim için satışlarımız arttığı için sağlıklı olduğumuz için değişimi görebildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün, geçmiş günlerimden güzel bir gün. çok şükür YÜCE RABBİM. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlığım yerinde şükürler olsun :))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şu anki halime şükürler olsun :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugun annemi kaybedeli 18 ay oldu ona 2 sayfa hüzün dolu sevgimi anlatan mektup yazdım öyle bir annenin cocugu oldugum için şükrediyorum annelerinizi çok sevin ve öpün uçup gidiyorlar işte |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rabbim dualarımı kabul ettiği için,ona heran şükretmemi sağladığı için,kendisini tanımama izin verdiği için,şükürler olsunnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir güne güzel duygularla başladığım için şükrediyorum. annem babam eşim çocuklarım sevdiklerim için şükrediyorum. olayların farkında olduğum için şükrediyorum. farkındalıklarım arttığı için şükrediyorum. bir şükür günlüğü olduğu için şükrediyorum.y789 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |