![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz beni seven birileri oldugu için,saglıklı ve çevremdekilerinde saglıklı oldugu için,akıl saglıgım yerinde oldugu için,kötü bir olay başıma geldigi zaman teşekkür edebildigim için ,anın farkında oldugum için ,algılayabilldigim için ,sevmeyi bildigim için kısacası hayat için teşekkürler ve şükürler olsunnnnnsmil56 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaradanımaa. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kiss3Hiçkimseye benzemediğimi farkettiğim için şükrediyorum. Özelliğimi farkettiğim için şükrediyorum. Yaradanın HERKESİ AYRI ÖZLLİKTE YARATTIĞINI farkettiğim için şükrediyorum :) Ve Herkeste - Herşeyde ayrı özellikler keşfettiğm için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün harika bir iş aldığım için, kızım iyileştiği için, hayatıma yeni dostlar girdiği için, eşim her zaman bana destek olduğu için şükürler olsun.smil56 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün yaşadığım için,güzel bir gün geçirdiğim için,arkadaşlarım ziyarete geldiği için sevip sevildiğim için sükürler olsunhappy6 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz inançlarımdan vazgeçmeyip önüme çıkan tüm engellerin farkında olarak yaşayabilmemi sağlayan,, içimde her tür duyguyu besleyip,, ne zaman yolumdan dönmeye karar versem yeniden tüm hücrelerimin harekete geçmesini sağlayan,, aldığım her nefesi şükredebilcek şeyler yapabilmek için kullanıp,, pişmanlıklarımdan uzak kalarak geleceğimi kurmaya çalıştığım sağlam adımlarımla merdivenlerimi çıkabilmemi sağlayan içimdekinin varlığına şükrettim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz beni seven,bana ve düşüncelerime saygı duyan,herzaman yanımda olan bir ailem olduğu için sağlıklı olduğum için şükrediyorum tender45 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz 1 haftadır hastaydım 5 tane serum yedim..bugün çok iyiyim sağlığıma şükrediyorum.. tekrar eski sağlığıma kavuşabldiğime binlerce kez şükrediyorum.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükredecek o kadar çok şeyim var ki hangisini yazsam diye düşünecek kadar zengin olduğum için şükrettim. teşekkür ederim allahım. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:57 AM. |