![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gogogobu günde işimi başarıyla tamamladığım için; müşterileri sakinleştirip, memnun bir sekilde gönderebildiğim için. ve tüm karmaşaya ragmen sakin ve huzurlu olduğum şükürler olsun 128956 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şu an yaşadığıma şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugünüde sağlıklı geçirdiğime sonsuz şükürler...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz akıl sağlığım yerinde olduğu için, beni sevdiğini söyleyen çocuklarım olduğu için, yürüyebildiğim konuşabildiğim kendimi ifade edebildiğim için, şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlığım yerinde olduğu için İşyerindeki arkadaşlarım çok iyi olduğu için isteklerimin bir çoğu gerçekleştiği için mutlu ve huzurlu bir ailem olduğu için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün sağlığım yeride oldugu için şükrediyorum burada şüretmemiz gerektiğini bize hatırladan bir sayfamız olduğu için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün hastaneye muaneye gitmek zorunda olduğum bu yüzden okula gitmediğim için şükrediyorum :D bir gün ders yok bugün ders yok ohh beee :D:D:D |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
gülümseyebildiğim için şükürler olsun tanrım96kl |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
blissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz daha sağlıklı,daha dinç ve çevik olduğumu hissettim bugün, ailemle daha fazla zaman geçirebildiğim için, sevgi yumagı olup çevremdekileri etkileyebildiğim için, mutluluğumun yüzümde bir güneş gibi parladığını farkedebildiğim için, BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN YÜCE RABBİM. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |