Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   bu gün ne için şükrettiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462239)

spestnaz 24-12-2009 02:10 PM

Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

mutlu olduğum için, çiçekler ve böcekler ayrılmadıkları için, arılar bal yaptığı için, İstanbul un bir günü diğerini tutmayan havası için, şu anda bilgisayar başında bunları yazabildiğim için, iki parmakla hızlı yazı yzazbildiğim için şükürler olsun RAbb'ime. .

ATILGAN 24-12-2009 02:26 PM

BEN YAŞADIĞIM HER GÜNE ŞÜKREDERİM HERŞERDE BİR HAYIR VARDIR DERİM ŞÜKÜRLER OLSUN DERİM

Sultan 25-12-2009 08:09 AM

yeni bir güne başlayabidiğim için,
sağlığım için,
huzurum için,
dostlarım için rabbime şükürler olsuny789

aybükem 25-12-2009 08:59 AM

yeni bir güne merhaba dediğim için şükürler olsunblissyblissy

bayşegül 25-12-2009 09:03 AM

sağlıklı olduğum için,
huzurlu bir ailem oldugu için,
güzel dostlarım olduğu için ,
güzel bir işim olduğu için .......
sonsuz şükürler olsun yarabbim....

doris 25-12-2009 09:52 AM

ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN DUALARIMI BOŞA ÇIKARMADIN.. HAFİFLEDİM SANKİ.. ŞÜKÜRLER OLSUN...128956128956128956

Elektra 25-12-2009 09:55 AM

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575824)
ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN DUALARIMI BOŞA ÇIKARMADIN.. HAFİFLEDİM SANKİ.. ŞÜKÜRLER OLSUN...128956128956128956

Allah'ım biricik arkadaşımın dualarını kabul etmişsin şükürler olsun sana956k
Çok sevindim tatlım. Her zaman mutlu olman dileğiyleblissy

doris 25-12-2009 10:10 AM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575827)
Allah'ım biricik arkadaşımın dualarını kabul etmişsin şükürler olsun sana956k
Çok sevindim tatlım. Her zaman mutlu olman dileğiyleblissy

CANIM BENİMMM.. TESEKKÜR EDERİM.. SENİ ÇOK SEVİYORUMM. CADIMy789

Elektra 25-12-2009 10:17 AM

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575835)
CANIM BENİMMM.. TESEKKÜR EDERİM.. SENİ ÇOK SEVİYORUMM. CADIMy789

BENDE SENİİİİİİİİİİblissy

MuminOKAN 27-12-2009 10:50 AM

Şükürler Olsun Ki Bugünlerde Kısa Vade Ve Uzun Vade Planlarım İçin İstediğim Her Şey Gerçekleşiyor. Bir Kaç Gündür Kalktığımda Şükretme Egzersizlerimi Yapamadım, Ancak Yüksek Benliğim Bunu Benim İçin Yapıyor. Buna İnanıyorum. Bu Sayede Bilinçaltım Evrene Gerekli Sinyalleri Gönderiyor Ve Evren De Benim İçin Çalışıyor. Şükürler Olsun Ki Şükretmeye Çok Sebebim Var. Elim, Ayağım, Çalıştığım Bir İş, Yapmakta Olduğum Ve Yapmayı Planladığım İşler, Ay Sonu Elime Düzenli Olarak Geçen Maaşım Bunlardan Sadece Bir Kaçı. Şükürler Olsun Ki, Bolluk, Bereket, Para, Huzur Ve Bilinçli Seviyede Sayamadığım Ancak Bilinçaltı Düzeyde Benim Ve Evrenin En Yüksek Hayrı İçin Enerjilere Sahibim. Şükürler Olsun Ki Nefes Alıp, Doğadaki Oksijeni Tüm Hücrelerime İleten Harika Bir Metabolizmaya Sahibim. Şükürler Olsun Ki Ellerim Sayesinde Düşüncelerimi Kağıda Dökebiliyorum. Şükürler Olsun Ki Bu Şükranlarımı Okuyan Benim Gibi Düşünen Bir Çok İnsanın Olduğu Bir Yerdeyim. Şükürler Olsun Ki Hayatımdasınız.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM.