![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne uyandığım için yeni bilgiler oğreneceğim için:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kizimi yine öpüp koklayabildigim için. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz harika bir güne uyandığım için,sevincli farkındalıklarım arttığı içinactionsmile şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun yeni bir günü sağlıkla karşıladığım için |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çevremde herkesi sağ, sağlıklı ve mutlu görebildiğim için şükürlerrrr olsunnnnn...956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendim olduğum için şükürler olsun satışlarım arttığı için şükürler olsunactionsmile |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ÖZVERİLİ BİRİ OLDUĞUM İÇİN.. SEVDİKLERİME BUNU SÖYLEYEBİLDİĞİM İÇİN VE CANDOSTUM OLDUĞU İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN..girlhaha |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz buraya bişeyler yazabildiğim için, farkındalıklarım arttığı için ve ben bunun farkında olduğum için blissy mutlu mutlu yaşadığım için başkalarınıda mutlu etmek istediğim için artık yaşamayı ve kendimi sevebildiğim için şükürler olsun Rabb'ime happy6 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz canım arkadaşlarımın rütbeleri değişmişalk78.şükürler olsun bu duruma şahit olabildim.sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aaaa bende teğmen olmuşum.gerçek hayatta olamadım ama çok sevinçliyim.teşekkür ederim.şükürler olsun ki sizler varsınız hayatım da...sizleri seviyorum...smileydancesmileydancesmileydance |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |