Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   bu gün ne için şükrettiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462239)

momismyhope 18-12-2009 12:24 PM

Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

Pozitif yönde değişmek için adım attığım için
Hedefimde kesin olduğum ve inandığım için
Hayata daha sakin bakmaya başladığım için
Şükürler olsun...y789

bayşegül 18-12-2009 02:18 PM

şükrettikce şükredeceğim şeylerin attığına şükrediyorum....y789

fgceker 18-12-2009 10:55 PM

• Hergün dileyebilecek pek çok dilek bulup kendime yeni hedefler koyabildiğim için;
  • Yeni hedeflerime yılmadan büyük bir şevkle ilerleyebildiğim için;
  • Karşıma çıkan güçlüklerin,düzenbaz insanların beni yıldırmasına izin vermeyip,her fırsatta Yaradandan isteyebilecek gücü kendimde bulduğum için;
  • Bir tek sözümle bana referans yazabilecek dünya tatlısı Hocalara sahip olabildiğim için;
  • Tuttuğunu kopartan,güvenilir,zeki bir insan olduğum için: girlhaha girlhaha girlhaha
  • İhtiyacım olan o çok pahalı referans kitapları bana yılbaşı hediyesi olarak alacak arkadaşlara sahip olduğum için; smil56ark5ark5
Sana binlerce kez şükürler olsun Allahım cilgin897 cilgin897 cilgin897

Sultan 21-12-2009 08:24 AM

nefes alabildiğim için,
güne iyi başlayabildiğim için,
güzel dostlarım olduğu için,
nefes albildiğim için,
şükrettikçe şükredecek şeyler arttığı için şükürler olsuny789

derya88 21-12-2009 04:50 PM

hayatımda yeni güzelliklerin olacagını hissettigim için, sevdiklerim ve kendimin saglıklı oldugum için,fiziksel ve ruhsal kendimi iyi hissttigim için şükürler olsunnnnnnn

Sultan 21-12-2009 04:55 PM

dışarda müthiş bir yağmur yağıyor.
bir evim olduğu için şükrediyorum

McOrco 21-12-2009 05:19 PM

paketler gümrüğe takılmadan geçtiği için

spestnaz 21-12-2009 06:03 PM

sabahh kötü başlayan günümü iyi ye çevirebildiğim içinn, şu ann bağlantı kopmayıp internete bağlanabildiğimm için, kalbimmde açann mutluluk çiçekleri içinn, sevgi buketleriyye yaşayabildiğim ve onnları başkalarıyla paylaşabildiğim içinn, hoşgörülü olduğum içinn, şükredebildiğim içinn şükürler olsun Rabb'ime. .

çok_mutlu:) 21-12-2009 11:48 PM

nefes alıp verdiğim için bu kadar güzel insanlarla aynı sitede olduğum için mutluluğun bana aslında çok yakın olduğunu bildiğim için şükrettim:))

sanrıca 22-12-2009 01:52 AM

Bugün elektrikler gitti..ben oturdum saz çaldım annem türkü söyledi..Sonra babam aldı sazı bak sen bilmiyorsun ben daha iyi çalıyorum falan diye..böyle şımarıklıklar yaparken annem aaa kızım daha güzel çalıyor dedi..babası çoçuğun elinden sazı alma dedi:)) kazık kadar kıza "çocuk" dediler ayol:)) O an Allahıma teşekkür ettim böyle kominik bir ailem olduğu için:)) İşsizim bu aralar her üniversite mezunu gibi..ayy üzmüyolar ya beni,hala babam sabah sütümü alıp geliyor ve iki günde bir ülker çikolatalı gofretimi getiriyor..bu da mutlu ediyor beni..Teşekkür ettim işte bunlar için:)) Bir de sütümü bardağa doldurunca zeytin de yanıma gelip ayağını kaldırıp banada ver diyor..Offfff daha ne ister insan hayattan..sana öylece datlı datlı bakan minik kara iki göz:))
huzurum için teşekkür ettim yani özün sözü:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM.