![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Pozitif yönde değişmek için adım attığım için Hedefimde kesin olduğum ve inandığım için Hayata daha sakin bakmaya başladığım için Şükürler olsun...y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükrettikce şükredeceğim şeylerin attığına şükrediyorum....y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabildiğim için, güne iyi başlayabildiğim için, güzel dostlarım olduğu için, nefes albildiğim için, şükrettikçe şükredecek şeyler arttığı için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatımda yeni güzelliklerin olacagını hissettigim için, sevdiklerim ve kendimin saglıklı oldugum için,fiziksel ve ruhsal kendimi iyi hissttigim için şükürler olsunnnnnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dışarda müthiş bir yağmur yağıyor. bir evim olduğu için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz paketler gümrüğe takılmadan geçtiği için |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sabahh kötü başlayan günümü iyi ye çevirebildiğim içinn, şu ann bağlantı kopmayıp internete bağlanabildiğimm için, kalbimmde açann mutluluk çiçekleri içinn, sevgi buketleriyye yaşayabildiğim ve onnları başkalarıyla paylaşabildiğim içinn, hoşgörülü olduğum içinn, şükredebildiğim içinn şükürler olsun Rabb'ime. . |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alıp verdiğim için bu kadar güzel insanlarla aynı sitede olduğum için mutluluğun bana aslında çok yakın olduğunu bildiğim için şükrettim:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün elektrikler gitti..ben oturdum saz çaldım annem türkü söyledi..Sonra babam aldı sazı bak sen bilmiyorsun ben daha iyi çalıyorum falan diye..böyle şımarıklıklar yaparken annem aaa kızım daha güzel çalıyor dedi..babası çoçuğun elinden sazı alma dedi:)) kazık kadar kıza "çocuk" dediler ayol:)) O an Allahıma teşekkür ettim böyle kominik bir ailem olduğu için:)) İşsizim bu aralar her üniversite mezunu gibi..ayy üzmüyolar ya beni,hala babam sabah sütümü alıp geliyor ve iki günde bir ülker çikolatalı gofretimi getiriyor..bu da mutlu ediyor beni..Teşekkür ettim işte bunlar için:)) Bir de sütümü bardağa doldurunca zeytin de yanıma gelip ayağını kaldırıp banada ver diyor..Offfff daha ne ister insan hayattan..sana öylece datlı datlı bakan minik kara iki göz:)) huzurum için teşekkür ettim yani özün sözü:)) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |