Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   bu gün ne için şükrettiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462239)

arca 19-08-2010 10:26 AM

Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763276)
Oğlumun elini çok daha fazla yakmadığı için , hafif bir yanık olduğu için şükrediyorum. Yavru kuşumun acı çekmesine dayanamıyorum...

Geçmiş olsun biliyorum o duyguyu yanık kendinde olsa bu kadar acı çekmezdin. yavru kuşunki dayanılmaz oluyor....

Kaldıramayacağımız acılar yaşamadığımız için çok çok çok şükür......

Alexandra 19-08-2010 10:44 AM

Canım benim, sana da yavru kuşuna da hiç kıyamam. Arca'ya sonuna kadar katılıyorum. Onlara geleceğine bana gelsin diyor insan. Sizin gibi güzel insanlar tanıdığıma şükrediyorum. hepiniz iyi ki varsınız.

Duygulandım wallahi sabah sabah.
Ya iyi ki varsınız... ağla2

bigokyanus 19-08-2010 10:51 AM

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763279)
Geçmiş olsun biliyorum o duyguyu yanık kendinde olsa bu kadar acı çekmezdin. yavru kuşunki dayanılmaz oluyor....

Kaldıramayacağımız acılar yaşamadığımız için çok çok çok şükür......

Kesinlikle ben aşı vurulmasına bile dayanamazken , elini yakması çok üzdü. Neyse Rabbim hepimizin evladına daha büyük acılar yaşatmasın , evlatlarımızı bize bağışlasın. Sağlıkla , mutlulukla kalın...sapkal89

bigokyanus 19-08-2010 11:05 AM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763285)
Canım benim, sana da yavru kuşuna da hiç kıyamam. Arca'ya sonuna kadar katılıyorum. Onlara geleceğine bana gelsin diyor insan. Sizin gibi güzel insanlar tanıdığıma şükrediyorum. hepiniz iyi ki varsınız.

Duygulandım wallahi sabah sabah.
Ya iyi ki varsınız... ağla2

Canımmm , seni tanıdığıma şükrediyorum. Aklıma geldğinde müthiş bir enerji de geliyor seninle birlikte, içimi bir sevinç ve sevgi yumağı kaplıyor . Sana gıpta ediyor , var olduğuna çok seviniyorum. Teşekkürler annene ve babana :))

Casandra 19-08-2010 11:10 AM

Böyle değerli bir siteyi fark ettiğim için şükrediyorum ..:))

arca 20-08-2010 02:27 PM

Ne güzel ne güzel ne güzel herkes ve herşey ne kadarda güzel şükürler olsun......

genco 20-08-2010 02:39 PM

Sağlık dolu olduguma, bol bol güzel haberler aldığım için Şükrediyorum Allah'ım Sana.

planner 20-08-2010 03:37 PM

Son zamanlarda yaptığım şeylerden asla pişmanlık duymuyorum. İyi ki yaşadığım tüm şeyleri yaşamışım.

Şükürler olsun.

senarist 20-08-2010 03:49 PM

Bu sefer kararlı olduğum için şükrettim

tolgaasya 20-08-2010 04:52 PM

Bu gün evrendeki kusursuz ahnek ve denge için şükrediyorum.

Atmosfer, soluduğumuz hava tam istediğimiz gibi.
Suyun akışkanlığı tam ihtiyacımız olduğu gibi.
Yaşadığımız güzel, mavi gezegenin güneşe olan uzaklığı tam istediğimiz gibi.
Sayamayacağım daha bir çok şey, tam istediğimiz gibi.

Yaratılanların en üstünü olan insanoğlunun, güzel bir hayat yaşamasını sağlamak amacıyla yaratılan ve ayaklarımızın altına bir halı gibi serilen bu gezegen için Yaratıcıma şükrediyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:15 PM.