![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
Kaldıramayacağımız acılar yaşamadığımız için çok çok çok şükür...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Canım benim, sana da yavru kuşuna da hiç kıyamam. Arca'ya sonuna kadar katılıyorum. Onlara geleceğine bana gelsin diyor insan. Sizin gibi güzel insanlar tanıdığıma şükrediyorum. hepiniz iyi ki varsınız. Duygulandım wallahi sabah sabah. Ya iyi ki varsınız... ağla2 |
|
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Böyle değerli bir siteyi fark ettiğim için şükrediyorum ..:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ne güzel ne güzel ne güzel herkes ve herşey ne kadarda güzel şükürler olsun...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlık dolu olduguma, bol bol güzel haberler aldığım için Şükrediyorum Allah'ım Sana. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Son zamanlarda yaptığım şeylerden asla pişmanlık duymuyorum. İyi ki yaşadığım tüm şeyleri yaşamışım. Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu sefer kararlı olduğum için şükrettim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu gün evrendeki kusursuz ahnek ve denge için şükrediyorum. Atmosfer, soluduğumuz hava tam istediğimiz gibi. Suyun akışkanlığı tam ihtiyacımız olduğu gibi. Yaşadığımız güzel, mavi gezegenin güneşe olan uzaklığı tam istediğimiz gibi. Sayamayacağım daha bir çok şey, tam istediğimiz gibi. Yaratılanların en üstünü olan insanoğlunun, güzel bir hayat yaşamasını sağlamak amacıyla yaratılan ve ayaklarımızın altına bir halı gibi serilen bu gezegen için Yaratıcıma şükrediyorum. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:15 PM. |