![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yalnız olmadığım için şükürler olsun.......... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok çok sevdiğim arkadaşlarımın varlığı için çok teşekkür ederim.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir güne sevdiklerimle başlayabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ben nekadar iğrenç bi gün iyerek başladım ve hala diyorum. . hiç mutlu olamıyorum çünkü :( |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hem gribim hem garibim....Allahıma şükürler olsun.:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz acıkabildiğim için açlık hissettiğim için şükürler olsunnn yuppii |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel dilekler içeren mesajlar aldığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz varlığıma birliğime bolluğuma bereketime sağlığıma sıhhatime sevenlerime sevdiklerime okuyupta anlayabildiklerime anlayıpta uygulayabildiklerime gören gözüme tutun elime konuşan dilime ŞÜKÜRLER OLSUN YARABBİM BEN VE BÜTÜN KULLARINA CEMALİNDEN GELENE ŞÜKRETMEYİ CELALİNDEN GELENE AFİYET DİLEMEYİ NASİP EYLE ALLAHIM ........ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
canım limanım ne güzel yazmışsın...amin derim ben buna harikasınactionsmile |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:10 PM. |