![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün, kimsem o olduğum için şükrediyorum. Tüm deneyimlerim, ilişkilerim, çevremdeki her türlü güzellik için şükrediyorum. Karşılaştığım her iyi davranış, yaşadığım her sevgi an'ı, her türlü besleniş için ve doğanın bana verdiği ilham için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun ki soframda yiyecek bir lokma ekmeğim içecek bir bardak suyum var ..Hamd Olsun..Rabbime.. Allahım olmayanada benim soframdakinden daha fazlasını nasip etsin.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
ohh..birde keyifli bir sohbetle yiyeceksen yemeğini..deyme keyfine.. Allah kimseyi sofrasında yanlız bırakmasın..derty |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güne keyifle uyanabildiğim için, hazırlanıp gidecek bir işim olduğu için, sevdiklerim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu güzel sabah için, güzel bir haftaya iyi bir başlangıç yaptığım için ve işe gelip çalıştığım için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hepinize, herkese günaydıııınnn, Sağlıklıyım, mutluyum, ruhum genç, sevgiyle, sevinçle doluyum, Bugünleri görebildiğime şükrediyorum..... Şükürler olsun böyle güzel bir ülkede, böyle güzel insanların arasında yaşıyorum.... Şükürler olsun...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hala cevremde neseli insanlar oldugu icin sukurler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kızlarla beraber güzel bir akşam geçirdiğimiz için daha pozitif olduğum için enerji dolu olduğum için yarına umutla bakıp bu günü yaşadığım için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kainatın kusursuzluğu ve mükemmel uyumu için, Yaratıcıma şükrediyroum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her zaman sevgileriyle ve gerekli zamanda destekleriyle yanımda olan tüm dostlarım için şükürler olsun..http://img697.imageshack.us/img697/8691/msn525ld.gif |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |