![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Zımba gibi yatagımdan fırlayıp, vaktinde hazırlanabildiğime, büyük bir neşeyle evimden cıkıp zamanında otobüse yetişebildiğime,iyi bir yolculuk vakti geçirip, işimin basına gecebildiğime, ve verdiğin akıl,sağlık ve sıhhatle çalısmalarımı haz duyarak sürdürebildiğim için Şükrediyorum Allah'ım. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Uzun zamandır yapmayı planladığım, ama bir türlü fırsat bulup da başlayamadığım bir iş vardı elimde. Çok şükür başladım bu gün. Başlamak, bitirmenin yarısıdır. Selamlar... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Tüm şüphelerimden kurtulduğum için şükrediyorum. Allah'ım kimsenin akıl sağlığını bozma ve kimseye kuruntu illetini musallat etme. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz beni bu yaşıma kadar devamlı üzüp ,kıran ,yıkan,içime kini ve nefreti yerleştiren kişileri ara sıra affedebildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün siteye girebildiğim için ...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugüne sağlıkla uyandığım için çok şükürler olsun Yarabbimmmmm.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Mutlu bir güne merhaba dediğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Tüm duyguları barındıran bir yüreğim olduğu için, aldığım her nefesi acısıyla tatlısıyla yaşayabildiğim için, bana manevi değerleri ve erdemleri öğretmiş bir ailem olduğu için şükrediyorum. Bugün de güneş doğdu, yarın da doğacak şükürler olsun!!!!! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her sabah severek gittiğim bir işe sahip olduğum için, Ailem eski sağlığına, evimiz eski huzuruna tekrar kavuştuğu için, şükürler olsun... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:19 PM. |