![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sıcak yuvamda sağlıklı bir şekilde yaşayabildiğim için ve yuvamı yuva yapan eşim annem babam için çevremle böyle şahane anlaşabildiğim için sonsuz ve koşulsuz sevebildiğim ve sevdiğim için her geçen gün bir negatif özelliğimi pozitif olanla değiştirebildiğim için sevdiğim insanla evli olduğum ve beni daima desteklediği için beni ben yapan tüm deneyimlerimin aslında beni bugüne getiren öğretmenlerim olduğunu gördüğüm için ........ MİLYONLARCA KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel dostlara sahip olduğum için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugünn aklımdan geçen her şeye şükrediyoruuumm ::))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlığa bolluğa berekete hayatımda yolunda giden her şey için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz mesajlarımda puhahahahaaa yazıp bunu görünce gülebildiğim için, arılar papatyaları bize hizmet eebilme amacıyla sömürdüğü için, ineğin sütü olduğu için, keçinin kılı olduğu için, selçuk erdem varolduğu için (khkh56khkh56khkh56), nefes alıp verebildiğim için, gülümseyip kahkaha atabildiğim için. . ve azz sonra yemeğe ineceğim için şükürler olsun Rabb'imee actionsmile iy iki varsınız. . Hepinizi seviyoruumm blissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı olduğum için, yağmuru görebildiğim için, çok iyi dostlarım olduğu için, yorulabildiğim içindl67 Korkmama rağmen peşini bırakmama cesaretim olduğu için çok şükür. Hepinize mutlu güselll bir gün dilerim.music45 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağ salim uyanabildiğim, bu güzel foruma girebilmeye fırsat bulabildiğim için, şükürler olsun...956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz artık beni yorsada.. sabah uyanınca gidebildiğim bi ofisim olduğu için sükürler olsun ...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çocuklarım eşim ve ben sağlıklı olduğumuz için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün erken kalkıp ibadetimi yapabildiğim,eşimle kahvaltı yapabildiğim ve evimin işini bitirebildiğim için...kızıma sarılıp onu koklayabildiğim ve babamın sesini duyabildiğim için sonsun şükürler olsun Allah'ım sana... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |