![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir haber aldığım için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey gönlümce güzel olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her geçen gün hayatıma yeni güzellikler geldiği için şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı,sıhhatli ve zinde olabildiğim için, Dualarını eksik etmeyen Canım Ailem ve Biriciğim için, Sana Binlerce Kez Şükürler Olsun Yüce Rabb'im. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Umutlu olduğum için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz makyaj yapmadım, ama güzel olduğum için şükrediyorum :) kendimi sevdiğim için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükredecek o kadar çok şey var ki :) Önce bu güzel gün için, bu güzel günü tamamlayan dünyalar tatlısı sevdiğim için, benim gibi bir cadolozu, dize getirecek kadar ona güç ve sabır veren Yüce Rabb'ime sonsuz şükürler ediyorum. ttli3 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugünün süprizi aslında istediğim şeyle aynı frekansta olmadığımı görmekti... kendimi daha çok geliştirmem gerektiği için şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir güne ailemle dostlarımla başlayabildiğim için şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 PM. |