![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz The desert çok alçakgönüllüsün.Her zaman ki gibi güzelim :)) insanın kendini sevmesi güzel bişey.böyle devam et :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
gercekler ama:)))956k956k956k sevıorum kardeşim napim:)))girlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün istediğimi kolaylıkla elde ettim, bu kolaylığı sağlayan Yüce Rabb'ime şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi evimde hissettiğim şehrime geri döndüm 2 gün önce ;) dostlarımla buluştum fikirlerimi özgürce paylaştım ve fikir alışverişinde bulundum elimde milkshake le içimden aynen şunları söyledim -ohh bee şükrler olsun burda olmak ne güzel- bugün halimden fazlasıyla memnunum 956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir güne sevdiklerimle başladığım için şükürler olsun.. bütün güzellikleri gören gözlerim olduğu için şükürler olsun... her gün pozitif düşünme denizine düştüğüm için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı ve sıhhatli oldugum için, keyifli ve neşeli anlar yaşaybilmenin hazzını tadabildiğim için, hayatımda yer alan ailem ve çok özel insanlar için, sana binlerce kez Şükrediyorum Yüce Rabb'im |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün yağmur yağdığı için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün yine kalbimde o tatlı heyecanı hissettiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne keyifle başladığım için şükrediyorum. Pozitif olduğum için şükrediyorum Kendimi sevdiğim için şükrediyorum Bugün güzelliğe dair ne varsa kendime çektiğim için şükrediyorum :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:03 PM. |