![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Okuma yazma bildiğim için şükürler olsun y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne güzel başladığım için şükrediyorum:) Ne istediğimi bilerek , güzel şeyler düşünerek yeni güne başladığım için şükrediyorum:) Her yeni bir gün yeni bir başlangıç olduğu için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Birikmiş kullanılmayan ne varsa hepsini attım, düzen ve ferahlık geldikçe rahatladığımı hissettim, sanki eskiye dair ne varsa hepsi uçup gitti, şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun, sağlığım iyi, mutlu bir aileye sahibim, pozitif düşüncelerimin meyvelerini almaya başladım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz harika bir hafta sonu geçirdiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kuzenim yurt dışına çıkmıştı ve sağ salim dün akşam döndü, onu görmek bana çok iyi geldi özlemiştim, ayak bilekleri davul gibi şişmiş olsa da onun dışında başka bir problemi yoktu :) Onu bana sağ salim bağışlayan Yüce Rabb'ime sonsuz teşekkürler. Bu hafta sonu babacığımla yaptığım Urla gezisi de harikaydı, denize giricektim de yağmur yağınca vazgeçtim :) Bu güzel hafta sonunu bana armağan eden Yüce Rabb'ime yine ve yine sonsuz teşekkürler. Hıı bu akşam dönüşte bayadır görmediğim arkadaşlarımı gördüm, onları da karşıma çıkardığın için teşekkür ediyorum, bir de biricik sevdiğimin pazar günü güzel geçmiş, her zamanki gibi sevgi dolu ve neşeli. Onun öyle olduğunu bilmek benim için büyük bir mutluluk :) Bunun içinde sana şükürler ediyorum Rabb'im. Şükredilecek çok şey var ama ben artık burada şükürlerimi bitiriyorum. Herkese sevgiler...sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün o kadar şükretcek şeyim var ki öncelikle allahım bu bedeni bu zekayı bana verdiği için yani kendim olduğum için herşeye rağmen cesaretli olduğum için şükürler olsun bugün sevdiğim kişiye onu sevdiğimi söledim onun için şükürler olsun bunu yapıp onun benim için hayırlı olmadığını anladığım için şükürler olsun o sevmesede ben kendimi sevdiğim için şükürler olsun ve her zaman yanımda olan ailemin varlığı için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu günü doya doya yaşayıp yarına umutla bakabildiğim için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İstedim, inandım ve oldu, bugün yeni bir işe başlıyorum, Sağlığım, mutluluğum, yeni işim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 PM. |