![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne uykumu almış ve zinde uyandığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir yılı umutla bekleyebildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevdiklerim,ailem, dostlarımla sağlıkla geçirdiğim yıl için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz 96klşükrettim yaşadığım için art56art56 96klşükrettim yanımda kardeşim olduğu için art56art56 96klşükrettim dostlarım olduğu için art56art56 96klşükrettim sağlığım için art56art56 96klşükrettim bana verilen nimetler için art56art56 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel dileklerde ve temennilerde bulunan güzel insanlar tanıdığım için Şükürler olsun Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok çok heyecanlıyım tüm yenilikler için şükürleeeer olsuuuun.............. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Tertemiz günler beni beklediği için şükürler olsun...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz beyaz bir sayfa açtım.... her şey gönlümüzce güzel olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz 365 sayfalık yeni bir öykü başlıyor, çok mutluyum şükürler olsun :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 PM. |