![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi iiiiiiiii hissetiğim için,güzel günler beni beklediği için,ailemi çooook sevdiğim için,onlarda beni sevdiği için allahıma sonsuz şükürler olsun ve en sonundada isteklerim yavaş da olsa gerçekleşmeye başladığı için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz eşimin askerliğinin bitmesine 26 gün kaldığı için şükürler olsun rabbime. ALLAH bütün mehmetçiklerimizin sağsalim yuvalarına dönmelerini nasip etsin. inşallah hep kardeşlik olsun Aminn. 96kl |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün kendimi harika ve mutlu hissediyorum. Şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz süper bir gün geçiriyorum şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz beklediğim haber geldi şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu günün kıymetini bildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir gün daha. Bu sabah erkenden kalkmama rağmen çok enerjik ve mutlu uyandım.Şükürler olsun Rabb'ime.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sahip olduğum her şey için Allahıma şükrediyorum, bu siteyi bulduğum için ve nefes aldığım için de şükrediyorum. teşekkürler her şey için iyiki varsınız. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rabbim bugünde; Kendini hatırlamama izinverdiği için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 PM. |