![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gün aydın olduğu için şükürler olsun. Bol aydınlık günler hepinize |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Olumlu düşündüğüm için şükrediyorum Günüm güzel geçtiği için şükrediyorum Kendimi sevdiğim için şükrediyorum Şükrettiğim için, şükredecek çok değerli şeylere sahip olduğum için ..ve şükrettikçe daha çok mutluluk çektiğim için şükrediyorum:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kuru incir yediğim için şükrediyorum , çok canım çekmişti :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzel konuştuğum için, güzelllll düşündüğüm için , kendimi güzel ifade ettiğim için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabildiği için, sağlıklı olduğum için güzel ve sevgi dolu bir ailem olduğu için daha şükredecek o kadar çok şeyim olduğu için şükürler olsun rabbime |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükreden güzel insanlar tanıdıgım için, Bereketli nimetlere sahip oldugum için, Hayırlı insanlarla karşılaşabildiğim için, Herşeye rağmen gülümseyebildiğim için, Sağlık ve sıhhat dolu oldugum için, Bende çok değerli yere sahip güzel insanlar için, Şükürler Olsun Yüce Rabb'im. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşıyorum,nefes alıyorum,seviyor seviliyorum. şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne keyifle uyandığım için şükrediyorum :) Kendimi sevdiğim için şükrediyorum:) yapmam gereken işi keyifle ve kolaylıkla çözümlediğim için şükrediyorum :) GüLüMSeDiĞiM için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün etmedim... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz harcadıgımdan çok param oldugu için şükürler olsun.ben para mıknatısıyımsevincli |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 PM. |