![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağ selamet işimin basına gecebildiğime, zor günlerimde desteğini esirgemeyen Sevdiklerime, İlahi gücü ile beni ayakta tuttugu için Yüce Rabb ime Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendimi çok sevdiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevdiğim, sevildiğim,gözlerime aşkla bakan,her anımda yanımda olan, beni her zaman koruyup kollayan harika bir erkeğe sahip olduğum için sonsuz teşekkürler kiss3 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi sevdikçe insanlarında beni sevdiğini farkettim bunun için şükürler olsun allahıma sonsuz |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allah'ım, bardağın hep dolu tarafına bakıcam diyorum ama benim bardak bomboş.. dibinde sadece birkaç damla bişey var ve ben o her damlacık için sana şükrediyorum... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşeye rağmen yaşadığım, sağlıklı olduğum ve her şeye rağmen sevildiğim ve sevdiğim için şükürler olsun... Bazen felaketler nice güzelliklere gebedir, hatta onlara ikizdir. Felaket, mutluluğun habercisidir, hazırlayıcısıdır çoğu zaman... Üzülsek de, ağlasak da bu değişmez gerçektir. Bu gerçeğin idrakinde olabilme yetisine sahip olduğuma şükürler olsun... Güzelliklerin bir an önce ortaya çıkıp felaketin görevini çabuk sonlandırması dileğimle, yaşadığım şu güne şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu güzel yağmurlu güne sağlıklı bir şekilde uyanıp işime gelebildiğim için sonsuz şükürler olsun yarabbim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hava çok soğuk güne neşeyle başlayabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı olduğum için şükürler olsun, Yaradanım tarafından her zaman korunup kollandığım için şükürler olsun, çocuklarıma iyi bir gelecek sağlayabilmek için işime gelebildiğim için şükürler olsun, var olduğum için şükürler olsun...girlhaha |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |