![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendimi iyi hissedebildiğim için Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dün gece içimdeki bazı olumsuz düşünceler yiyip bitirdi beni, uykum kaçtı ve yatağımda yine ağladım. Düşündükçe ve düşündükçe doğruyu yalnız kendisi bulabiliyor insan, sonunda bende olumlu düşündüm ve geriye kalmış zorunlu 2 saatlik uykuma daldım. Doğruyu anlamamı sağlayan Yüce Rabb'ime şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz içimde insan sevgisi günden güne arttığı için hayattan keyif almaya başladığım için ailemin varlığı için ve kimseye aşık olmadığım için allahıma sonsuz şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı ve mutlu olduğumuz için ailecek.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yüreğimde sevgi olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz harika bir ailem olduğu için, bugüne uyandığım için, hayatın bana iyisiyle kötüsüyle bir sürü deneyim kazandırması için, sevgi için, sağlığım için,ailemden aldığım terbiye için, harika arkadaşlara sahip olduğum için, nefes aldığım için,aydınlandığım için ve sizi bulduğum için binlerce kez şükürler olsun :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz zeki olduğum için şükürler olsun:):) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşamımızda su olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz allah bana gerçek dostlar vermiş. içimden sessizce şükrettim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allah'a şükür İstanbul'dayımm ::) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |