![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz onca yağmurdan sonra yazın bahar gibi bir havadayız şükürler olsun çok mutluyum:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şeye rağmen hayat güzel olduğu için şükrediyorum... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sukurler olsun hayallerime cok yaklastim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çalışabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir haftaya yeni umutlarla başlayabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlığım yerinde olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı ve neşe dolu olabildiğim için, Güne zinde ve dinç uyanabildiğim için, Sorumluluklarımı gerçeklestirebilcek gücüm oldugu için, Ailem ve sevdiklerimle birarada olabildiğim onların mutlulugunu görebildiğim için, Nefes alabilmenin bize verilmiş en güzel nimet oldugunu farkedebildiğim için, Şükürler Olsun Yüce Rabb'im |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dün mutluluk telkinini hoparlöre verip yatmıştım, ilk defa kulaklık değil, annemde gelip yanıma yatmış gece yarısı ( bu durumda o da dinlemiş oldu) Sabah inanılmaz mutluydu, görünce şaşırdım. Dez avantajı şuydu ki sabah sabah ahtapot gibi yapışıp öperek uyandırdı beni. Annemden kaçmam 10 dakikamı aldı girlhaha Onu böyle mutlu görebildiğim için şükürler olsun Yüce Rabb'im 956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı bir oğlum olduğu için, kimseye muhtaç olmadığım için, doğan günü görebildiğim için, mutlu bir yuvam olduğu için... Rabbime Çok şükür... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi bildiğim bileli hayal ettiğim , düşünceli, anlayışlı bi sevgiliye nihayet sahip olduğum için şükürler olsun O0 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |