![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Duru düşünen şükürler eden dostlarla karşılaştığım için ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH'ablissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kıvırcık saçlarımın bana verdiği karakteristlik özelliğine şükür ettim.. şükürler olsun partysmiley |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatın tadına varabildiğim,yaşamın keyfini de sürebildiğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Merhabaaaaaa : ))))) Çok şükür sağlıklıyım; çok şükür işim var. Çok şükür her an kendime olan güvenim, saygım ve sevgim büyüyor. Her an öz kendim olmaya koca bir adım daha yaklaşıyorum.89778977 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Günaydıııııııııııınn!! Güneş gibi bir yüreğim olduğu için , olduğum gibi en doğal halimle insanlarla iletişime girdiğim için ve karizmatik burnum için Şükürler olsun sevincli blissy sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugun sevdigim biri güzelliklerle dolu yaşama kucak açtıgı için ,şansının ve yolunun açık olması için iyiki hayatımda oldugu için ve arzularımın gerçekleştigi için binlerce şükürler olsunnnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatıma hep güzel insanları çektiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz işimde gün geçtikçe daha herşeyi güzel bi şekilde öğreniyorum ve bundan kaynaklıda muhatap olduğum insanlara karşı daha kendime güvenir bi şekilde konuşabiliyorum. kendime güvenim, hayata karşı duruşum daha dik ve sağlam oluyor gün geçtikçe.... şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |