Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   bu gün ne için şükrettiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462239)

yaseminist 05-02-2010 03:10 PM

Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

Alıntı:

phantomm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583011)
Anda yaşamayı sonunda öğrenebildiğim için,en önemli şeyin kendinle mutlu olabilmeyi öğrenmek olduğunu kavradığım ve bunu hayatıma uygulayabildiğim için,ayağıma bağ olan insanlardan kurtulabildiğim için,affedebildiğim için,hergün yeni şeyler öğrenip yaşamıma katabildiğim için,değişip dönüştüğümü görebildiğim için,harika dostlarım için,huzuru her an duyumsayabildiğim için çok teşekkür ediyorum...

Meslektaşım phantomm, seni çok takdir ettim gerçekten, ben de böyle bilinçli bir meslektaşım ve değerli dostlarım olduğunu için şükrediyorum....sevincli

bayşegül 05-02-2010 04:34 PM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582990)
C-4 gibiyimm sevincli oh bee xD Şükürler ola Rab'ime ki, yaşıyoruz, nefes alıyoruz, Şairler var, yazarlar var, ütopik kitaplar var, realist kitaplar var, pulp fiction var, quentin tarantino var. . ooohhoooooooo??? Kim yokkiii blissyşükürler olsun ki hava gıpp grii khkh56khkh56 böyle olmasa güzelim gökmavisinin kıymetini kim bilirdi kii y789 Allah'a şükürler olsun, çay diye birşey varr ::) böcekler var, çiçekler var y789 Barış savaşçıları varrr, var babamm varr ::) kardeşim varr (olmasa da olurdu ama var iştekhkh56) Herşey iyiki varr ::) hepinizi seviyorumm

iyiki varsın
bizde seni seviyoruz

phantomm 06-02-2010 03:20 PM

Bu sabah yine mutlu şekilde uyanıp,yepyeni güne şükrederek başlayabildiğim için teşekkür ederim.

Farkındalıklarım için,dışarda harika bi şekilde parıldayan güneşi içimde de hissedebildiğim için,kendi değerimi bilebildiğim için şükürler olsun..

Ailemle beraber olduğum,onları hergün sağlıklı,ışıl ışıl, sevgi dolu görebildiğim için teşekkür ederim.

Güzel bakmayı bilen güzel gözlerim için,beni taşıyan ayaklarım için,her işime yardımcı olan ellerim için,hergün yeni birşeyler öğrenmeme,arkadaşlarımla sohbet edebilmeme vesile olan emektar bilgisayarım için çok, çok şükürler olsun.

Huzuru hayatımda hergün duyumsayabildiğim,her yeni gün bi öncekinden daha harika geçtiği için teşekkür ederim.

Teslimiyet duygusuyla dolup taşmayı öğrenebildiğim için şükürler olsun.

Her an herşeyin, benim ve bütünüm hayrına gerçekleşebilecek olduğunu bilmemin verdiği mutluluğu ve heyecanı hissedebildiğim için teşekkür ederim.

Hayatıma giren herkese ve herşeye teşekkür ederim:)

Yazabildiğim yazamadığım herşey için şükürler olsun..

Sultan 08-02-2010 08:33 AM

bütün her kes iyi olduğu için şükürler olsun

bayşegül 08-02-2010 03:08 PM

çok şükürler olsun herşey yolunda gidiyor..

cadi_bm 08-02-2010 03:26 PM

Çok şükür olgunlaştım çok şükür ne olursa olsun benimle ilgili olduğunu biliyorum
ve çok şükür herşey çok kolay çözülüyor
Çokkkkkk şükürrr

Elektra 08-02-2010 05:07 PM

Çok şükür ki kalbini kırdığım ve sırf bu yüzden üyeliğini iptal eden biriciğim Enes geri döndü...

cadi_bm 08-02-2010 05:12 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583544)
Çok şükür ki kalbini kırdığım ve sırf bu yüzden üyeliğini iptal eden biriciğim Enes geri döndü...

Çok güzellmişşşş956k Hoşgeldin Enesss o zaman.956k

maviinci 08-02-2010 05:13 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583544)

http://www.ekocozum.com/blog/wp-cont...im5preview.jpg

nası gidiyim bee y789 daha değişemedim bilee khkh56khkh56 hemm, kalp malp kırılmadıı sevincli sapasağlamm, kendileri krzm67

ŞÜKÜR
sizin gibi mekleklerle, pırıll pırıll kalbi olan; gönlünün genişliği sınır tanımayan, herşeyin en iyisine layık olann insanlaarla tanıştırdığı içinn; şükürler olsun, Rabb'imee ::) seviyorum be hepinizii blissy

maviinci 08-02-2010 05:15 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583548)
Çok güzellmişşşş956k Hoşgeldin Enesss o zaman.956k

y789 hep burdaydım :) saçmalamaya başladım genee :) teşekkürler, hoşbuldumm :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM.